Badrum

Föreställ dig att du börjar dagen med en morgondusch och vaknar upp med naturligt ljus och frisk luft som flödar in i badrummet. Med ett takfönster kan du göra det till verklighet.

Broschyrer

En bra start på dagen

Badrum har länge varit framför allt funktionella utrymmen i våra hem med minimalt utrymme för kreativ design. Du kan ge ditt badrum ett nytt utseende och en ny känsla genom att släppa in frisk luft och dagsljus. Vi ska avslöja en liten hemlighet för dig. Titta upp och säg hej till din femte vägg!

Bläddra nedåt och utforska hur du kan komma ett steg närmare den bästa morgonen du någonsin haft.
Har du ett mörkt, grottliknande badrum som skulle behöva lite dagsljus? Är du trött på att behöva justera solskydden varje gång du tar en dusch? Att hitta den rätta kombinationen av naturligt ljus och avskildhet i badrummet kan vara tidskrävande och ansträngande. Vi erbjuder dig en enkel lösning: att installera VELUX takfönster eller ljustunnlar i badrummet är ett utmärkt sätt att släppa in mer ljus utan att behöva kompromissa med avskildheten.

Förvandla ditt badrum

FöreEfter

Upplev våra produkter

Singelmonterat takfönster
Ett singelmonterat takfönster passar perfekt när du vill släppa in mer dagsljus och frisk luft i badrum. Finns även med vit polyuretanfinish som är både fuktbeständig och underhållsfri.
Takfönsterkupol med planglas
Den vackra designen hos vår nya generation takfönsterkupoler för platta tak för in dagsljusets magi i badrummet. Den nya designen med tunna profiler släpper in maximalt med dagsljus.
Persienner
VELUX klassiska persienn har en fuktbeständig yta och passar därför perfekt i rum med hög luftfuktighet, som badrummet.
VELUX ACTIVE with NETATMO
VELUX ACTIVE är en lösning för smarta hem som övervakar temperatur, luftfuktighet och koldioxidnivåer och vädrar rummet för att skapa en sund och behaglig inomhusmiljö.
Kök
Takrenovering
Drömhus med själ saknade ljus och luftLäs berättelsen
”Jag har aldrig tänkt på inomhusmiljön förut och det behöver jag egentligen inte nu heller, eftersom fönstren styr den själva. Jag märker bara att det är behagligt att vara här."
Emilie
Birkerød

Vad planerar du för projekt?

Ska du fräscha upp badrummet?
In- och utvändiga solskydd, VELUX ACTIVE och mycket mer. Även om vi uppskattar solen vill vi ibland kunna kontrollera ljus och värme i våra hem. Med takfönster får du bättre kontroll över mängden naturligt dagsljus och frisk luft som kommer in i bostaden. Du kan också använda solskydd och VELUX ACTIVE för att helt få bestämma när och var du vill ha dagsljus i ditt liv.
Ska du byta ett takfönster i hallen?
Det är enklare än du tror att byta ut dina gamla takfönster från VELUX. De senaste 10–20 åren har designen och tekniken bakom våra takfönster gjort betydande framsteg, ja vi vill nästan kalla det en fönsterrevolution. Ta hjälp av oss för att byta ut dina gamla eller skadade takfönster mot en snygg, energieffektiv och mer hållbar lösning.
Ska du renovera?
Ingen har väl någonsin tackat nej till ett vackrare och modernare hem. Men hur börjar man? Hur mycket kostar det? Vem ska du anlita? Vilka fördelar finns det? Det är många frågor som surrar i skallen när det gäller renoveringar. Och det råkar vara så att vi sitter inne med alla svaren.
Ska du renovera en vind?
Ju mer plats du har i ditt hem, desto mer är det värt. Så enkelt är det. Genom att skapa användbart utrymme på vinden, antingen till förvaring eller boyta, kan du verkligen höja värdet på ditt hem. Om du dessutom (bokstavligen) vidgar vyerna med takfönster, kan vi lova att du har ett vinnande recept!
Ska du bygga nytt?
Tänk dig ditt drömhem, byggt precis som du vill ha det, från belysning till dörrar, väggar, kranar, golv och fönster. I ett nybyggt hus kan du få fullständig kontroll över alla delar av fastigheten. Du kan se till att huset fylls med frisk luft och naturligt dagsljus och skapa en sund inomhusmiljö i ditt moderna hem, så att hela familjen trivs.
Ska du bygga ut?
Du behöver mer plats, men vill inte flytta. Då kan en tillbyggnad vara lösningen på alla dina trångboddhetsproblem. Behöver du hjälp med att välja vilken slags tillbyggnad som passar just dig? Eller vill du hitta någon som kan hjälpa dig att komma igång med ritningarna till dina drömmars tillbyggnad? Hör av dig, vi hjälper gärna till.
Ska du lägga nytt tak?
För att ditt hem ska må bra behöver du också se till att ditt tak är i gott skick. Det betyder att det inte bara ska vara funktionellt, utan också se bra ut! Vilka tecken finns det då som visar att taket behöver fixas till eller renoveras? Och om du ändå ska genomföra en takrenovering ska du kanske också passa på att släppa in mer dagsljus i hemmet?

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Anlita rätt yrkesmän för jobbet

Renoverar du ditt kök? Renoverar du din vind? Eller bygger du ett nytt hus? Oavsett vad för projekt du planerar kan vi hjälpa dig att komma igång.