Byte av VELUX takfönster

Det är enklare än du tror att byta ut dina gamla takfönster från VELUX. De senaste 10–20 åren har designen och tekniken bakom våra takfönster gjort betydande framsteg, ja vi vill nästan kalla det en fönsterrevolution. Ta hjälp av oss för att byta ut dina gamla eller skadade takfönster mot en snygg, energieffektiv och mer hållbar lösning.

När och varför ska jag byta ut mina takfönster?

Takfönster kan ge många fördelar i ett hem, till exempel genom att tillföra dagsljus, ventilera ett rum och skapa ett vackert och ljust utrymme där hela familjen vill vistas.

Men alla goda ting har ett slut. Den genomsnittliga livslängden för ett takfönster är 20–30 år. Om du har haft ditt takfönster under en längre tid kan det vara dags att börja fundera på att byta ut fönstret, antingen för att uppdatera hemmiljön eller för att det inte längre fungerar lika bra som tidigare.  

De vanligaste tecknen på att ett takfönsters funktion har påverkats är vattenläckage, vattenskador, isoleringsrelaterade problem samt sprickor och missfärgningar i fönsterrutan.

Hitta en montör och kom igång redan idag

Anlita rätt yrkesmän för jobbet

Att byta ut dina gamla takfönster ska vara en enkel och smidig upplevelse. Kom i kontakt med en VELUX Takfönsterexpert här.

Vilka är fördelarna med att byta ut ett takfönster?

Behöver du hjälp?

Prata med våra Daylight Design Advisors
Om du vill få in mer dagsljus i hemmet och ha fler takfönster kan du prata med en av våra Designrådgivare. Vi ser till att du på ett enkelt och smidigt sätt kan uppfylla dina önskningar.Boka en rådgivning
Är du redo att konfigurera ditt takfönster?
Om du redan har en dagsljuslösning i åtanke för ditt utrymme kan du börja konfigurera ditt önskade takfönster.Kom igång