Allt om vindsrenovering

Ju mer plats du har i ditt hem, desto mer är det värt. Så enkelt är det. Genom att skapa användbart utrymme på vinden, antingen till förvaring eller boyta, kan du verkligen höja värdet på ditt hem. Om du dessutom (bokstavligen) vidgar vyerna med takfönster, kan vi lova att du har ett vinnande recept!
Läs mer

Varför borde du renovera ditt vindsutrymme?

Genom att förvandla din oanvända vind till boyta får du inte bara fler kvadratmeter, utan ökar också värdet på ditt hem.

Vindsytrymen kan kännas mörka, trånga och mycket varma under de varmare månaderna, men att installera takfönster kan vara en bra lösning på dessa problem. Det naturliga ljuset och ventilationen gör att du verkligen kan använda ditt vindsutrymme. 

Takfönster finns i många olika stilar och kan vara mycket mångsidiga. De kan bidra till estetiken i din nya vindsrenoveringnoch hjälpa till att snabbt få ut fukt från utrymmena nedanför, vilket är gynnsamt för ditt hem överlag.

Daylight Design Advisory

Prata med rätt yrkesmän för jobbet

Känner du dig inspirerad, men vet inte riktigt var du ska börja? Ta dig en titt på våra design- och installationstjänster, det kanske hjälper dig att komma igång.

Vilka är fördelarna med att renovera din vind?

Relevanta artiklar

En vindsrenovering – steg för steg

Du har bestämt dig för att renovera vinden. Så var ska du börja? Det tar tid att inreda en råvind, men det är definitivt värt det. Det höjer värdet på ditt hus och ger dig större boyta. Det är dessutom ett lysande sätt att utöka hemmet utan att bygga något helt nytt.
Läs hela artikeln

Inspiration till ditt projekt – skapa ett spektakulärt vindsutrymme 

Har du någonsin sett en helt fantastisk vind på Instagram och undrat: ”Hur kan jag få det så?” Då är det här artikeln för dig. Läs om hur du kan skapa ett eget, magnifikt vindsutrymme genom att föra in dagsljus i rummet. Förvandla din vind till en vacker och unik plats som kan användas på nya och spännande sätt med hjälp av våra idéer.
Läs hela artikeln

Allt du behöver veta om takfönster

Genom att släppa in mer dagsljus ovanifrån kan du dramatiskt förändra rummets utseende och atmosfär. Till skillnad från vad många tror går det att förbättra nästan alla utrymmen med takfönster. Lär dig genomskåda vanliga missuppfattningar om takfönster och för in dagsljusets magi i ditt hus.  
Läs hela artikeln

Så får du ett mer energieffektivt hem

Innan du börjar bygga eller renovera ditt hem bör du undersöka hur energieffektivt det är. Om du investerar i energieffektiva produkter, till exempel takfönster, sparar du både energi och pengar i långa loppet.
Läs hela artikeln

Vill du sätta in ett takfönster? Här har vi samlat åtta steg som hjälper dig att komma igång

Takfönster är ett fantastiskt sätt att förändra ett rum med naturligt ljus. Genom att släppa in mer ljus i rummet kan du inreda en råvind eller förvandla mörka skrymslen till vackra, användbara ytor. Det är en vanlig myt att det är ett dyrt och krångligt renoveringsprojekt att sätta in takfönster. Låt oss ta hål på den genom att undersöka hur ett takfönster installeras.
Läs hela artikeln

Vad planerar du för projekt?

Byt ut ditt gamla takfönster

Är ditt nuvarande takfönster slitet och behöver det bytas? Höj blicken och låt oss hjälpa dig.

Ska du lägga nytt tak?

För att ditt hem ska må bra behöver du också se till att ditt tak är i gott skick. Det betyder att det inte bara ska vara funktionellt, utan också se bra ut! Vilka tecken finns det då som visar att taket behöver fixas till eller renoveras? Och om du ändå ska genomföra en takrenovering ska du kanske också passa på att släppa in mer dagsljus i hemmet?

Ska du bygga ut?

Du behöver mer plats, men vill inte flytta. Då kan en tillbyggnad vara lösningen på alla dina trångboddhetsproblem. Behöver du hjälp med att välja vilken slags tillbyggnad som passar just dig? Eller vill du hitta någon som kan hjälpa dig att komma igång med ritningarna till dina drömmars tillbyggnad? Hör av dig, vi hjälper gärna till.

Ska du renovera?

Ingen har väl någonsin tackat nej till ett vackrare och modernare hem. Men hur börjar man? Hur mycket kostar det? Vem ska du anlita? Vilka fördelar finns det? Det är många frågor som surrar i skallen när det gäller renoveringar. Och det råkar vara så att vi sitter inne med alla svaren.

Ska du bygga nytt?

Tänk dig ditt drömhem, byggt precis som du vill ha det, från belysning till dörrar, väggar, kranar, golv och fönster. I ett nybyggt hus kan du få fullständig kontroll över alla delar av fastigheten. Du kan se till att huset fylls med frisk luft och naturligt dagsljus och skapa en sund inomhusmiljö i ditt moderna hem, så att hela familjen trivs.

Ska du renovera en vind?

Ju mer plats du har i ditt hem, desto mer är det värt. Så enkelt är det. Genom att skapa användbart utrymme på vinden, antingen till förvaring eller boyta, kan du verkligen höja värdet på ditt hem. Om du dessutom (bokstavligen) vidgar vyerna med takfönster, kan vi lova att du har ett vinnande recept!

Uppgradera ditt takfönster

Skapa en trevligare inomhusmiljö med våra in- och utvändiga solskydd och lösningar för smarta hem.