Allt om renovering

Ingen har väl någonsin tackat nej till ett snyggare och modernare hem. Men var börjar man? Hur mycket kostar det? Vem kan man anlita? Och vilka fördelar finns det? Det kan finnas många frågor att ställa sig när det gäller renoveringar. Och vi sitter inne med många av svaren!

Varför borde du renovera dina utrymmen?

Vill du uppgradera din boendesituation? Din partner kanske vill förvandla det oanvända utrymmet till ett hobbyrum, eller så behöver kanske barnen egna sovrum. Ett tomt utrymme erbjuder nästan oändliga möjligheter!

Du kanske till och med vill sälja vid ett senare tillfälle och därför vill du öka hemmets värde genom att lägga till mer energieffektiv boyta. Effektivare hem är mer attraktiva för köpare på grund av de lägre utgifterna och kan vara en utmärkt investering. 

Du kanske bara vill utnyttja utrymmet i ditt hem fullt ut. I genomsnitt tillbringar vi 90% av våra liv inomhus – därför borde våra hem vara så bekväma som möjligt.

Renoverar du bara ett rum?

Varför renovera?

Daylight Design Advisory

Prata med rätt yrkesmän för jobbet

Känner du dig inspirerad, men vet inte riktigt var du ska börja? Ta dig en titt på våra design- och installationstjänster, det kanske hjälper dig att komma igång.