Allt om renovering

Ingen har väl någonsin tackat nej till ett snyggare och modernare hem. Men var börjar man? Hur mycket kostar det? Vem kan man anlita? Och vilka fördelar finns det? Det kan finnas många frågor att ställa sig när det gäller renoveringar. Och vi sitter inne med många av svaren!
Läs mer

Varför borde du renovera dina utrymmen?

Vill du uppgradera din boendesituation? Din partner kanske vill förvandla det oanvända utrymmet till ett hobbyrum, eller så behöver kanske barnen egna sovrum. Ett tomt utrymme erbjuder nästan oändliga möjligheter!

Du kanske till och med vill sälja vid ett senare tillfälle och därför vill du öka hemmets värde genom att lägga till mer energieffektiv boyta. Effektivare hem är mer attraktiva för köpare på grund av de lägre utgifterna och kan vara en utmärkt investering. 

Du kanske bara vill utnyttja utrymmet i ditt hem fullt ut. I genomsnitt tillbringar vi 90% av våra liv inomhus – därför borde våra hem vara så bekväma som möjligt.

Renoverar du bara ett rum?

Varför renovera?

Daylight Design Advisory

Prata med rätt yrkesmän för jobbet

Känner du dig inspirerad, men vet inte riktigt var du ska börja? Ta dig en titt på våra design- och installationstjänster, det kanske hjälper dig att komma igång.

Relevanta artiklar

Kom igång med renoveringen hemma på bästa möjliga sätt

Ska du renovera hemma? Då ska du läsa vidare! En renovering är ett stort projekt där du måste planera allt från budget och tidsram till rivning, rekonstruktion och fönstrens placering. Kom igång på bästa möjliga sätt med den här checklistan.
Läs hela artikeln

Omvandla badrummet med hjälp av de här renoveringsidéerna

En badrumsrenovering kan vara en utmaning. Det är många beslut som ska tas och detaljerad planering krävs för att slutföra projektet. Men det lönar sig definitivt att ge ditt badrum den eleganta uppgradering du alltid har drömt om! Här är en lista med idéer för din badrumsrenovering som hjälper dig med planeringen och att fatta rätt beslut.
Läs hela artikeln

Så får du ett mer energieffektivt hem

Innan du börjar bygga eller renovera ditt hem bör du undersöka hur energieffektivt det är. Om du investerar i energieffektiva produkter, till exempel takfönster, sparar du både energi och pengar i långa loppet.
Läs hela artikeln

Hur du gör ditt hem mer energieffektivt

Vi tillbringar upp till 90% av tiden inomhus. Det pratas mycket om luftföroreningar och stigande koldioxidnivåer, men har du någonsin funderat över luftkvaliteten i ditt eget hem? Luftkvaliteten inomhus har stor inverkan på vår hälsa. En vuxen människa andas i genomsnitt in cirka 10 000 liter luft per dag, det mesta i hemmet. Det är mycket luft, det! Vi är övertygade om att takfönster kan förhöja det estetiska intrycket av alla hem och tillföra massor av naturligt ljus. Dessutom bidrar de till en bättre inomhusmiljö som främjar din hälsa.
Läs hela artikeln

Ska du renovera hemma? Läs vår guide till hur du anlitar ett proffs

Funderar du på att göra en hemrenovering och oroar dig över hur du ska hitta rätt hantverkare till att genomföra projektet? Beroende på hur stort projektet är kan det behövas en enda hantverkare eller ett helt team. Det viktigaste är att du hittar ett proffs som du kan lita på för att se till att du får ditt drömhem.
Läs hela artikeln