Verktyg och kalkylatorer

Alla våra kostnadsfria VELUX verktyg hjälper dig att välja rätt lösning.
Priskalkylator
Här hittar du VELUX priskalkylator! En användarvänlig och interaktiv kalkylator som hjälper dig steg för steg att ta fram pris på ditt takfönster.
LÄS MER
Tekniska resurser
Hitta användarvänliga installations- och videoguider, BIM-objekt och CAD-ritningar samt annat referensmaterial som du behöver till ditt projekt.
Hitta tekniska resurser
Installationsprodukter
Varje takinstallationsjobb kräver skicklighet och erfarenhet samt rätt verktyg och material. VELUX installationsproduktsystem är utformat och optimerat för att stödja installationsarbetsflödet.
LÄS MER
Säkerhetsdatablad
VELUX A/S är fullt medveten om skyldigheterna enligt REACH-förordningen (1907/2006) och om att leverera säkerhetsdatablad om kemikalier och blandningar.
LÄS MER
Daylight Visualizer
VELUX Daylight Visualizer kan användas för att utvärdera ett stort antal byggtyper, från små till stora.
LÄS MER (velux.com)
EPD (Environmental Product Declarations)
Ladda ner våra EPD här och få information om energi- och resursförbrukning, avfallsgenerering och miljöpåverkan från produktion, användning och bortskaffande av våra produkter.
LÄS MER
Storleksdiagram
Ladda ner VELUX storleksdiagram och välj rätt storlek.
Se och ladda ner
Riktlinjer för digitala varumärken
Följande guider hjälper dig att använda VELUX varumärke och företagsnamn säkert och på rätt sätt som en del i dina egna marknadsföringsplaner.
Läs mer
Dealer Extranet
I VELUX Dealer Extranet har du tillgång till ett säkert onlineordersystem där du kan behandla och spåra beställningar, be om offerter och se kontoinformation.
Öppna Dealer Extranet