Verktyg och kalkylatorer

Alla våra kostnadsfria VELUX verktyg hjälper dig att välja rätt lösning.

Priskalkylator

Här hittar du VELUX priskalkylator! En användarvänlig och interaktiv kalkylator som hjälper dig steg för steg att ta fram pris på ditt takfönster.
LÄS MER

Tekniska resurser

Hitta användarvänliga installations- och videoguider, BIM-objekt och CAD-ritningar samt annat referensmaterial som du behöver till ditt projekt.
Hitta tekniska resurser

Hantverkarhandboken

Handboken vänder sig till yrkesfolk som monterar VELUX produkter. Boken beskriver de byggnadstekniska förutsättningar som kan påverka monteringen av takfönster i en takkonstruktion.
Ladda hem boken

Säkerhetsdatablad

VELUX A/S är fullt medveten om skyldigheterna enligt REACH-förordningen (1907/2006) och om att leverera säkerhetsdatablad om kemikalier och blandningar.
LÄS MER

Daylight Visualizer

VELUX Daylight Visualizer kan användas för att utvärdera ett stort antal byggtyper, från små till stora.
LÄS MER (velux.com)

EPD (Environmental Product Declarations)

Ladda ner våra EPD här och få information om energi- och resursförbrukning, avfallsgenerering och miljöpåverkan från produktion, användning och bortskaffande av våra produkter.
LÄS MER

Storleksdiagram

Ladda ner VELUX storleksdiagram och välj rätt storlek.
Se och ladda ner

Riktlinjer för digitala varumärken

Följande guider hjälper dig att använda VELUX varumärke och företagsnamn säkert och på rätt sätt som en del i dina egna marknadsföringsplaner.
Läs mer

Dealer Extranet

I VELUX Dealer Extranet har du tillgång till ett säkert onlineordersystem där du kan behandla och spåra beställningar, be om offerter och se kontoinformation.
Öppna Dealer Extranet