Allt om tillbyggnader

Du behöver mer plats, men vill inte flytta. Då kan en tillbyggnad vara lösningen på alla dina trångboddhetsproblem. Visste du att det finns fem olika huvudtyper av tillbyggnader att välja mellan? Behöver du hjälp med att välja vilken slags tillbyggnad som passar just dig, eller vill du hitta någon som kan hjälpa dig att komma igång med ritningarna till dina drömmars tillbyggnad? Hör av dig, vi hjälper gärna till.
Läs mer

Varför ska du bygga en tillbyggnad?

Att bygga en tillbyggnad är spännande och medför ofta att ett hus förvandlas till ett permanent drömhem. Det finns många saker att tänka på när man vill ta sig an ett tillbyggnadsprojekt. 

Låt oss hjälpa dig genom att gå igenom några grundläggande principer för tillbyggnadsprojektets upplägg, så att du får så mycket som möjligt för pengarna. Ta fram en plan, skapa en budget och en tidsram, sätt ihop ett team bestående av rätt yrkesmän för jobbet, rådgör med experter inom branschen och bygg dina drömmars tillbyggnad!

Du kan välja mellan fem olika typer av tillbyggnader – bakre tillbyggnad, sidotillbyggnad, L-tillbyggnad, överbyggd tillbyggnad och tvåvåningstillbyggnad. Vad väntar du på?

Daylight Design Advisory

Prata med rätt yrkesmän för jobbet

Känner du dig inspirerad, men vet inte riktigt var du ska börja? Ta dig en titt på våra design- och installationstjänster, det kanske hjälper dig att komma igång.

Vilka är fördelarna med en tillbyggnad?

Vad planerar du för projekt?

Ska du bygga nytt?
Tänk dig ditt drömhem, byggt precis som du vill ha det, från belysning till dörrar, väggar, kranar, golv och fönster. I ett nybyggt hus kan du få fullständig kontroll över alla delar av fastigheten. Du kan se till att huset fylls med frisk luft och naturligt dagsljus och skapa en sund inomhusmiljö i ditt moderna hem, så att hela familjen trivs.
Ska du renovera en vind?
Ju mer plats du har i ditt hem, desto mer är det värt. Så enkelt är det. Genom att skapa användbart utrymme på vinden, antingen till förvaring eller boyta, kan du verkligen höja värdet på ditt hem. Om du dessutom (bokstavligen) vidgar vyerna med takfönster, kan vi lova att du har ett vinnande recept!
Ska du renovera?
Ingen har väl någonsin tackat nej till ett vackrare och modernare hem. Men hur börjar man? Hur mycket kostar det? Vem ska du anlita? Vilka fördelar finns det? Det är många frågor som surrar i skallen när det gäller renoveringar. Och det råkar vara så att vi sitter inne med alla svaren.
Byt ut ditt gamla takfönster
Är ditt nuvarande takfönster slitet och behöver det bytas? Höj blicken och låt oss hjälpa dig.
Ska du lägga nytt tak?
För att ditt hem ska må bra behöver du också se till att ditt tak är i gott skick. Det betyder att det inte bara ska vara funktionellt, utan också se bra ut! Vilka tecken finns det då som visar att taket behöver fixas till eller renoveras? Och om du ändå ska genomföra en takrenovering ska du kanske också passa på att släppa in mer dagsljus i hemmet?
Uppgradera ditt takfönster
Skapa en trevligare inomhusmiljö med våra in- och utvändiga solskydd och lösningar för smarta hem.