Bygga ett hus fyllt med ljus

Tänk dig ditt drömhem, byggt precis som du vill ha det, från belysning till dörrar, väggar, kranar, golv och fönster. I ett nybyggt hus kan du få fullständig kontroll över alla delar av fastigheten. Du kan se till att huset fylls med frisk luft och naturligt dagsljus och skapa en sund inomhusmiljö i ditt moderna hem, så att hela familjen trivs.

Varför borde du installera takfönster i ditt nya hus?

Om du bestämmer dig för att bygga nytt får du friheten och möjligheten att göra ditt hem precis så som du vill ha det.

Utforma ett ljust, modernt och unikt utrymme med pragmatiska och prisvärda lösningar. Installera VELUX takfönster i ditt nybygge för att dra nytta av hälsofördelarna med naturligt ljus och frisk luft. Genom att utforma med naturligt ljus i åtanke kan du minska din energiförbrukning och användning av konstbelysning. Som en extra bonus kräver inte installationsprocessen för våra takfönster någon komplicerad konstruktion eller projektering.

Om du väljer att utforma ditt hem med dagsljus i åtanke är det ett beslut som du aldrig kommer att ångra.

Daylight Design Advisory

Prata med rätt yrkesmän för jobbet

Vi vet att det inte är lätt att hitta rätt proffs för jobbet, därför har vi utvecklat en tjänst som vägleder dig genom processen.

Vilka är fördelarna med ett nybygge?

Vad planerar du för projekt?

Ska du renovera en vind?
Ju mer plats du har i ditt hem, desto mer är det värt. Så enkelt är det. Genom att skapa användbart utrymme på vinden, antingen till förvaring eller boyta, kan du verkligen höja värdet på ditt hem. Om du dessutom (bokstavligen) vidgar vyerna med takfönster, kan vi lova att du har ett vinnande recept!
Ska du bygga ut?
Du behöver mer plats, men vill inte flytta. Då kan en tillbyggnad vara lösningen på alla dina trångboddhetsproblem. Behöver du hjälp med att välja vilken slags tillbyggnad som passar just dig? Eller vill du hitta någon som kan hjälpa dig att komma igång med ritningarna till dina drömmars tillbyggnad? Hör av dig, vi hjälper gärna till.
Ska du renovera?
Ingen har väl någonsin tackat nej till ett vackrare och modernare hem. Men hur börjar man? Hur mycket kostar det? Vem ska du anlita? Vilka fördelar finns det? Det är många frågor som surrar i skallen när det gäller renoveringar. Och det råkar vara så att vi sitter inne med alla svaren.
Ska du lägga nytt tak?
För att ditt hem ska må bra behöver du också se till att ditt tak är i gott skick. Det betyder att det inte bara ska vara funktionellt, utan också se bra ut! Vilka tecken finns det då som visar att taket behöver fixas till eller renoveras? Och om du ändå ska genomföra en takrenovering ska du kanske också passa på att släppa in mer dagsljus i hemmet?
Uppgradera ditt takfönster
Skapa en trevligare inomhusmiljö med våra in- och utvändiga solskydd och lösningar för smarta hem.