Allt om takrenoveringar

För att ditt hem ska må bra behöver du också se till att ditt tak är i gott skick. Det betyder att det inte bara ska vara funktionellt, utan också se bra ut! Vilka tecken finns det då som visar att taket behöver fixas till eller renoveras? Och om du ändå ska genomföra en takrenovering ska du kanske också passa på att släppa in mer dagsljus i hemmet?

Varför borde du renovera ditt tak?

Till att börja med måste du identifiera de delar av taket som behöver renoveras på din villa eller hus, eftersom strukturella reparationer kan behöva göras för att skydda ditt hem och din familj. Detta kan utgöra en del av en uppgradering av takavvattningssystemet, ett nytt lager färg som en del av en designuppdatering eller något annat.

Att installera ett takfönster i ditt hem som en del av en takrenovering kommer inte bara att påverka hur ditt hem ser ut, utan även hur du och din familj lever. Och även om du naturligtvis måste betala för de extra materialen och arbetskostnaderna blir en smula högre så blir det betydligt mindre kostsamt än att sätta in takfönster senare som ett separat projekt.

Daylight Design Advisory

Prata med rätt yrkesmän för jobbet

Känner du dig inspirerad, men vet inte riktigt var du ska börja? Ta dig en titt på våra design- och installationstjänster, det kanske hjälper dig att komma igång.

Vilka är fördelarna med en takrenovering?

Vad planerar du för projekt?

Ska du bygga nytt?
Tänk dig ditt drömhem, byggt precis som du vill ha det, från belysning till dörrar, väggar, kranar, golv och fönster. I ett nybyggt hus kan du få fullständig kontroll över alla delar av fastigheten. Du kan se till att huset fylls med frisk luft och naturligt dagsljus och skapa en sund inomhusmiljö i ditt moderna hem, så att hela familjen trivs.
Ska du renovera en vind?
Ju mer plats du har i ditt hem, desto mer är det värt. Så enkelt är det. Genom att skapa användbart utrymme på vinden, antingen till förvaring eller boyta, kan du verkligen höja värdet på ditt hem. Om du dessutom (bokstavligen) vidgar vyerna med takfönster, kan vi lova att du har ett vinnande recept!
Ska du bygga ut?
Du behöver mer plats, men vill inte flytta. Då kan en tillbyggnad vara lösningen på alla dina trångboddhetsproblem. Behöver du hjälp med att välja vilken slags tillbyggnad som passar just dig? Eller vill du hitta någon som kan hjälpa dig att komma igång med ritningarna till dina drömmars tillbyggnad? Hör av dig, vi hjälper gärna till.
Ska du renovera?
Ingen har väl någonsin tackat nej till ett vackrare och modernare hem. Men hur börjar man? Hur mycket kostar det? Vem ska du anlita? Vilka fördelar finns det? Det är många frågor som surrar i skallen när det gäller renoveringar. Och det råkar vara så att vi sitter inne med alla svaren.
Byt ut ditt gamla takfönster
Är ditt nuvarande takfönster slitet och behöver det bytas? Höj blicken och låt oss hjälpa dig.
Uppgradera ditt takfönster
Skapa en trevligare inomhusmiljö med våra in- och utvändiga solskydd och lösningar för smarta hem.