Hur du får ut det mesta av dina takfönster

Full effekt av dina takfönster

Vi vet att du älskar dina VELUX takfönster. Men de är bara en utgångspunkt för att skapa ett hem som är klimatstyrt och helt optimerat för frisk luft, ljus och värme. Så vad är nästa steg? Se till att dina takfönster har alla nödvändiga tillbehör så att ditt hem blir så optimalt som möjligt, från en mängd olika solskydd till smarta hemfunktioner.

Nöj dig inte med ett enda solskydd

Genom att köpa hela sortimentet av nödvändiga tillbehör kan du få ut det mesta av dina takfönster, och därigenom få ut det mesta av ditt hem.  Invändiga mörkläggningsgardiner möjliggör bästa möjliga sömn, medan utvändiga värmereducerande markiser och jalusier håller klimatet i ditt hem behagligt. Värmereducerande mörkläggningsgardiner kan till och med bidra till att isolera och göra ditt hem varmare under vintern. 
Vad du behöver
De flesta solskydd finns med manuell eller fjärrstyrd VELUX INTEGRA® drift. El- eller solcellsdrivna VELUX INTEGRA® solskydd kan fjärrstyras så att du kan öppna och stänga dem med ett enkelt knapptryck.

Ljusdämpande solskydd

Invändiga solskydd som ger insynsskydd och dämpar inkommande ljus.  

Mörkläggningsgardiner

Invändiga solskydd som erbjuder mörkläggning, vilket ger en idealisk förutsättning för sömn. 

Värmereducerande solskydd och jalusier mot yttre värme

Utvändiga värmereducerande markiser och jalusier mot yttre värme som ger en behaglig temperatur hemma, oavsett väder ute. 

Insektsnät

Insektsnäten har en transparent och modern design som släpper in ljus och frisk luft samtidigt som insekterna hålls ute. 

Murarmästarvilla i Virum: såg ljuset på vinden

"Vi har haft naturlig värme [i vårt hem] under hela vintern och under våren. Nästa steg blir att ha automatiska gardiner på alla fönster för att mildra de hetaste sommardagarna, men utan att stänga ute ljuset." 

- Annamaria och Jakob som förklarar varför de kommer att lägga till yttre värmeskyddsgardiner till sina VELUX takfönster

VELUX ACTIVE with Netatmo

Uppgradera ditt VELUX system så att du kan koppla av. Håll dagsljus, temperatur och luft lättkontrollerad med VELUX ACTIVE-systemet inklusive hemsensorer, en Homecontrol fjärrkontroll och gateway. Detta automatiska, smarta hemsystem fungerar baserat på dina personliga preferenser. 

VELUX ACTIVE inkluderar mätning av temperatur, luftfuktighet och CO2-nivåer och öppnar/stänger sedan dina takfönster och solskydd därefter i syfte att hålla ditt utrymme precis som du vill ha det. 

VELUX App Control

VELUX App Control styrs via en app på din smartphone. Ställ in önskad temperatur (luftfuktighets- och CO2-sensor ingår inte) och övervaka din hemmiljö även när du inte är där.  

Använd VELUX App Control för att sänka dina värmereducerande solskydd en varm dag när du är borta hemifrån, eller öppna mörkläggningsgardinerna från din egen säng. Är du på väg hem från jobbet och vill säkerställa att huset är svalt när du anländer hem? Inga problem! 

VELUX solskydd

Rekommenderade cirkapriser från den 1 mars 2022


Prislista slutkund från den 1 mars 2022

VELUX takfönster och solskydd pris inkl. och exkl. moms