Ta ljuset och den friska luften med dig hem...

”När man är ute och cyklar långturer och är borta i 3–4 timmar är det bra att veta att hemmet ventileras automatiskt så att man möts av bra luft när man kommer hem.” Bruse Kverneland, cykelentusiast från Stavanger.

Smarta hem gör livet lättare

Robotdammsugare, intelligent belysning och automatisk ventilation är redan en del av vår vardag och vårt hem kommer bara att bli smartare inom den närmaste framtiden. ”I början var de tekniska hjälpmedlen enkla och ointelligenta men nu börjar vi se mer sofistikerade enheter som kan prata med varandra och är mycket användarvänliga”, förklarar Preben Mejer, chef för Radr som förmedlar och ger råd om de senaste tekniska möjligheterna.

Ge din familj ett hälsosammare inomhusklimat – helt automatiskt

Det är viktigt för vårt inomhusklimat att vädra ordentligt – helst tre gånger om dagen – för att undvika huvudvärk, astma och allergier. De flesta har hört detta råd många gånger förut, men det är väldigt få av oss som faktiskt gör det när vardagen rullar på. Ett bra inomhusklimat handlar inte bara om att vädra ut. I kölvattnet av den extremt varma sommaren förra året är överhettning också något vi behöver förhålla oss till.

Kostnadsfri rådgivning

Oavsett om du har högt i tak eller en komplicerad takkonstruktion, så finns det alltid en VELUX-produkt som passar. Vi hjälper dig gärna!

VELUX produkter

Klicka runt för att få veta mer

Klik rundt for at lære mere
VELUX INTEGRA®

VELUX INTEGRA® takfönster ger dig fjärrstyrning av dina takfönster samt solskydd både inne och ute med ett tryck på den trådlösa fjärrkontrollen.

VELUX ACTIVE with NETATMO

VELUX ACTIVE ger dig ett mer hälsosamt inomhusklimat. Intelligenta sensorer kontrollerar konstant temperatur, luftfuktighet och koldioxid i ditt hem och öppnar eller stänger dina VELUX INTEGRA® takfönster och solskydd automatiskt. 

VELUX produkter

Klicka runt för att få veta mer

Så uppgraderar du dina manuella takfönster

Manuella pivåhängda takfönster kan lätt omvandlas till fjärrstyrda eller smarta takfönster som automatiskt skapar ett optimalt inomhusklimat.

Steg 1: Välj ditt rum

Hitta rätt rumspaket för sluttande tak i tre enkla steg.

Kom igång

Få goda råd och hjälp med ditt nästa takprojekt.

VELUX Hus med ljus

För att hjälpa dig på vägen har vi gjort en interaktiv film där du enkelt kan se vad ljus och luft från taket kan betyda. Upplev skillnaden här!

Kontakta VELUX Kundsupport!

Är du nyfiken på att se ditt hem med takfönster?

Kontakta oss!

Ring eller skriv till oss

Har du en massa frågor i samband med renoveringen av ditt hem, eller har frågor som gäller redan installerade takfönster? Vår avdelning för teknisk rådgivning svarar på alla dina frågor som gäller val, användning och installation av VELUX-produkter.

Rådgivning

VELUX Svenska AB
Karbingatan 22
25467 Helsingborg

Telefon: 042 - 20 83 80
Skriv till oss: info@velux.se
 
Öppningstider
Måndag – fredag
Kl.8.00 – 16-00
Lunchstängt
Kl.12.00 – 12.30

Råd och vägledning

Undrar du om ditt tak är lämpligt för takfönster eller vilka produkter du ska välja? Skriv till oss och låt våra experter hjälpa dig på vägen.

 

 
 

Få hjälp här

Jag vill gärna ha experthjälp från VELUX med att komma igång med mina takfönster.

Läs mer här!

 

 

Vi guidar dig

Besök vårt showroom i Helsingborg eller besök något av våra återförsäljares showroom!

Ring oss för att boka tid.

Telefon: 042 - 20 83 80

Här hittar du våra återförsäljares showroom!

Showrooms

VELUX Svenska AB
Karbingatan 22
254 67 Helsingborg
Öppningstider:
Måndag till fredag 8-16
Lunch: 12:00-12:30