…

Vindsurfing kan utövas året runt, så länge det är bra med dagsljus

"Alla årstider har olika typer av ljus och jag tycker själv att vinterljuset är lika vackert som sommarljuset. Även om det skiljer sig är det något vackert över den låga sol vi har på vintern, precis som sommartidens höga sol är fantastiskt vacker” Mikkel, 45 år, vindsurfare.

Dagsljus ger mer energi och ett bättre humör

Vi tillbringar 90 procent av vår tid inomhus, så det är viktigt att få in så mycket dagsljus som möjligt i våra hem. “Ljuset ger oss energi, gör oss gladare och förbättrar vår sömnrytm så att vi sover djupare och bättre. Därför är det idealiskt för oss att få in så mycket dagsljus som möjligt i våra hem så att vi kan följa dagsljusets naturliga rytm – det är ju det vi är skapta för.” Klaus Martiny, överläkare vid Psykiatrisk Center i Köpenhamn

VELUX produkter

Klicka och läs mer

VELUX INTEGRA®

VELUX INTEGRA® ger dig fjärrstyrning av dina takfönster samt solskydd både inne och ute med ett knapptryck.

VELUX Takfönsterkupoler

VELUX takfönsterkupoler med välvt glas är den optimala lösningen för platta tak. Tack vare det välvda glaset får takfönsterkupolen en naturlig vattenavrinning som minskar underhållet och gör så att vatten, löv samt annan smuts försvinner från glasets yta. Kan monteras från 0°-15°

VELUX solskydd

VELUX solskydd för takfönsterkupoler reglerar värme, mörklägger och reglerar ljuset. Alla solskydd för takfönsterkupoler går att fjärrstyra och kan kombineras med VELUX ACTIVE with NETATMO.

VELUX ACTIVE with NETATMO

VELUX ACTIVE intelligenta, sensorbaserade system styr dina VELUX INTEGRA®-produkter. Sensorerna vaktar temperaturen, luftfuktigheten och koldioxidhalten i ditt hem och vädrar ditt hem automatiskt. Styr alla VELUX INTEGRA®-produkter direkt från mobiltelefonen.

VELUX produkter

Klicka och läs mer

Letar du efter något speciellt?

Är du intresserad av en personlig lösning som uppfyller dina individuella behov eller är du bara nyfiken på att veta mer om vad VELUX kan erbjuda?
Titta på vårt urval med hus som har takfönster installerade och bli inspirerad.

Så får du mer ljus i ditt hem

Takfönster är en perfekt lösning om du drömmer om att få in mer ljus i ditt hem. Ett takfönster ger minst dubbelt så mycket ljus som dina vanliga fönster och kan se till att dagsljuset når ut i alla hörn. “Det spelar ingen roll om du bor i en vanlig villa, en gammal murarvilla, ett radhus eller en bungalow. Alla bostäder kan ha takfönster.” Finn Aarup, dagsljusexpert, VELUX.

Snö och is är inget hinder för takfönster

Även om du bor i ett område med långa, kalla perioder och massor av snö kan du enkelt skapa mer dagsljus i ditt hem med takfönster.

Kom igång

Få goda råd och hjälp med ditt nästa takprojekt.

VELUX hus med ljus

För att hjälpa dig på vägen har vi gjort en interaktiv film där du enkelt kan se vad ljus och luft från taket kan betyda. Upplev skilnaden här!

Kontakta VELUX kundsupport

Är du nyfiken på att se ditt hem med takfönster?
Anmäl dig här

Ring eller skriv till oss

Har du en massa frågor i samband med renoveringen av ditt hem, eller har frågor som gäller redan installerade takfönster? Vår avdelning för teknisk rådgivning svarar på alla dina frågor som gäller val, användning och installation av VELUX-produkter.

Teknisk rådgivning

VELUX Svenska AB
Karbingatan 22
254 67 Helsingborg

Telefon: 042- 20 83 80
E-post: info@velux.se
 
Öppettider
Måndag – fredag
Kl.8.00 – 16.00

Lunch
Kl.12.00 – 12.30

Råd och vägledning

Undrar du om ditt tak är lämpligt för takfönster eller vilka produkter du ska välja? Skriv till oss och låt våra experter hjälpa dig på vägen.

Få hjälp här

Jag vill gärna ha experthjälp från VELUX med att komma igång med mina takfönster.
Kom igång


 

Vi guidar dig

Besök vårt showroom i Helsingborg eller besök något av våra återförsäljares showroom!

Ring oss för att boka tid.

Telefon: 042 - 20 83 80

Här hittar du våra återförsäljares showroom!

 

Besök vårt showroom

VELUX Svenska AB
Karbingatan 22
254 67 Helsingborg

www.velux.se/kontakt