Släpp in ljuset

När du inreder med dagsljus måste du tänka på vilken tid på dagen du använder dina olika rum och vilka möjligheter det finns för att installera takfönster som ger ditt hem massor av ljus
Niki Brantmark, internationell inredningsstylist och författare

Bygga nytt: Så skapar du ett varmt och personligt hem

Den internationella inredningsstylisten och författaren Niki Brantmark från ’My Scandinavian Home’ guidar dig hur man genom att inreda efter dagsljuset och experimentera med möbler, texturer och färger kan skapa ett varmt och personligt hem.

6 tips till ditt nya hem

Tord Olofsson är expert på nybyggnationer och ger dig råd hur du kan skapa din drömbostad. Här lägger han särskild tonvikt på fördelarna med att installera VELUX-takfönster i ditt hem från början, betydelsen av materialval och möjligheten att sätta din personliga prägel.
Sju tips till ditt nya hem

Välj nordisk kvalitet när du köper takfönster

Kallt och snöigt väder innebär påfrestningar på ditt hus och inte minst på dina takfönster. Det är därför en bra idé att vara medveten om vilken leverantör du väljer så att du får ett takfönster som tål det nordiska klimatet.

VELUX produkter

Klicka för att läsa mer

VELUX INTEGRA®

VELUX INTEGRA®  är benämningen på VELUX fjärrstyrda produkter. INTEGRA® takfönster drivs med EL (230V) eller Solar (solceller). Även solskydd och gardiner går att få med VELUX INTEGRA®. Välj även VELUX INTEGRA® produkter när du vill ha VELUX ACTIVE with NETATMO.

VELUX ACTIVE

VELUX ACTIVE with NETATMO är intelligenta sensorer som konstant mäter temperatur, luftfuktighet och koldioxid i ditt hem. Om det kommer en regnskur eller solen är för stark kan du öppna eller stänga dina VELUX INTEGRA® takfönster och solskydd automatiskt.

VELUX - Markiser

Få ett effektivt skydd mot värmen med utvändiga VELUX-markiser. Markisen är tillverkad av en transparent nätduk som gör att du kan njuta av utsikten och fortfande få in dagsljus. VELUX markiser reducerar passiv uppvärmning med upp till 73 %.

VELUX - Hus med ljus

Upplev skillnaden med dagsljus! Gå på hustur i ett enplanshus och klicka dig mellan ett hem med och utan takfönster.

VELUX-takfönsterkupoler

VELUX-takfönsterkupoler finns i 3 olika utföranden:  välvt glas, planglas och kupol.  VELUX takfönsterkupoler monteras mellan 2°-15° taklutning. Det välvda glaset går hela vägen till kanten av ramen och ser till att vattnet rinner av. Den innovativa och eleganta designen gör att takfönsterkupolen är lika trevligt att titta på - som att titta igenom. VELUX takfönsterkupoler kan fås med den fjärrstyrda öppningsfunktionen VELUX INTEGRA® (kompatibilitet med VELUX ACTIVE) eller som fast.

VELUX produkter

Klicka för att läsa mer

Steg 1: Välj ditt rum

Hitta rätt rumspaket för sluttande tak i tre enkla steg.

Alla våra rumspaket inkluderar VELUX Solo 2 - en komplett utvändig lösning. Läs mer om vad som ingår i våra Solo-paket här

Kom igång

Få goda råd och hjälp med ditt nästa takprojekt.

VELUX Hus med ljus

För att hjälpa dig på vägen har vi gjort en interaktiv film där du enkelt kan se vad ljus och luft från taket kan betyda. Upplev skillnaden här!

Kontakta VELUX Kundsupport!

Är du nyfiken på att se ditt hem med takfönster?

Kontakta oss!

Ring eller skriv till oss

Har du en massa frågor i samband med renoveringen av ditt hem, eller har frågor som gäller redan installerade takfönster? Vår avdelning för teknisk rådgivning svarar på alla dina frågor som gäller val, användning och installation av VELUX-produkter.

Rådgivning

VELUX Svenska AB
Karbingatan 22
25467 Helsingborg

Telefon: 042 - 20 83 80
Skriv till oss: info@velux.se
 
Öppningstider
Måndag – fredag
Kl.8.00 – 16-00
Lunchstängt
Kl.12.00 – 12.30

Råd och vägledning

Undrar du om ditt tak är lämpligt för takfönster eller vilka produkter du ska välja? Skriv till oss och låt våra experter hjälpa dig på vägen.

 

 
 

Få hjälp här

Jag vill gärna ha experthjälp från VELUX med att komma igång med mina takfönster.

Läs mer här!

 

 

Vi guidar dig

Besök vårt showroom i Helsingborg eller besök något av våra återförsäljares showroom!

Ring oss för att boka tid.

Telefon: 042 - 20 83 80

Här hittar du våra återförsäljares showroom!

Showrooms

VELUX Svenska AB
Karbingatan 22
254 67 Helsingborg
Öppningstider:
Måndag till fredag 8-16
Lunch: 12:00-12:30