På grund av den globala bristen på halvledare kommer VELUX INTEGRA® solcells- och elektriskt drivna invändiga solskyddsprodukter inte kunna beställas från och med fredagen den 18 juni. För närvarande påverkas dock inte utvändiga elektriska/solcellsdrivna solskyddsprodukter, men detta kan komma att förändras framöver. Du kan som alltid kontakta VELUX kundtjänst för att få den senaste leveransinformationen. Vi förväntar oss tyvärr att denna störning kommer att fortsätta under resten av 2021. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som detta kan orsaka.

Vi älskar sommaren. Men ibland kan det bli för varmt. 

VELUX värmeskyddslösningar

Utvändiga lösningar för klimatkontroll inomhus

Vi längtar alla efter varmt och soligt väder, men hög värme kan kännas obehagligt och göra att man önskar sig svalare dagar och nätter. Utvändiga värmeskydd i form av markiser och jalusier bidrar till att hålla inomhusklimatet svalt och behagligt genom att blockera värmen innan den träffar fönstret.

Vi erbjuder tre olika värmeskyddssystem som kan installeras utvändigt på ditt VELUX takfönster: värmereducerande markiser, värmereducerande mörkläggande markiser och värmereducerande mörkläggande jalusier. Tre olika lösningar – alla med olika fördelar.  

Det finns alltid en värmeskyddsprodukt som passar dina behov och som enkelt kan monteras med proffessionell hjälp. Markisen och den mörkläggande markisen kan till och med installeras invändigt av bostadssägaren på kort tid.

 

Våra tre lösningar för värmeskydd

Oavsett vilken lösning du väljer för att hålla ditt hem svalt och behagligt, får du bästa möjliga resultat när du använder utvändiga markiser och jalusier. När du hindrar värmen från att tränga igenom takfönstret blir de skyddande fördelarna stora och du känner dem direkt när produkten har installerats.  
GALLERI


Styr ditt inomhusklimat var du än är

Nya VELUX App Control ger dig dagsljus och frisk luft med smart kontroll av dina takfönster och värmereducerande markiser och jalusier. 
Tänk dig att du är på jobbet på en riktigt varm dag.

Använd bara din smartphone för att öppna takfönstren och släppa in frisk luft eller stänga de utvändiga värmeskyddsprodukterna och säkerställa skugga. Kom hem till en behaglig inomhustemperatur. KÖP VELUX GARDINER

Det största utbudet av dekorations- och mörkläggningsgardiner för takfönster samt mörkläggningsgardiner
och jalusier.