Barnrum

Barnrummet är en plats för aktiviteter – fullt av liv, fnitter och skratt. Få in mer naturligt ljus i deras rum och låt dem uppleva den fantastiska naturen genom fönstret med ett VELUX takfönster.

Broschyrer

Få in mer ljus i barnrummet

Naturligt ljus kan förbättra ditt barns humör och koncentrationsförmåga och därmed tillgodose deras behov, både dag och natt.

Bläddra nedåt och utforska hur du kan skapa den bästa miljön för dina barn.
Mer dagsljus och frisk luft kan förvandla ditt barns rum till en perfekt samlingsplats där alla deras lekkamrater kan leka och ha det kul. VELUX takfönster kan göra barnrummet ljusare och skapa en bättre inomhusmiljö.

Förvandla barnrummet

FöreEfter

Upplev våra produkter

2i1 takfönster
Fördubbla dagsljuset och låt barnrummet bada i ljus. Med vårt nya 2i1 takfönster med smala karmprofiler får barnet mer dagsljus och fantastisk utsikt i sitt favoritrum.
Mörkläggningsgardiner – Kids Collection
De största äventyren börjar med en god natts sömn. VELUX mörkläggningsgardiner för barn finns i nio roliga designer och är testade för att ge marknadens bästa mörkläggning.
Värmereducerande utvändiga solskydd
Den mörkläggande markisen håller rummet svalt på sommaren, stänger ute inkommande ljus, skyddar takfönstret och minskar dessutom ljudet av regn och hagel – så att du kan sova riktigt gott.
VELUX App Control
Med VELUX App Control har du alltid komfort inom nära räckhåll. Tryck bara på din smartphone för att släppa in frisk luft eller dra ner solskydden för att stänga ute solen.
Nybygge
Barnrum
Ung familj valde att bygga ett nytt trähus med behaglig inomhusmiljöLäs berättelsen
“På kvällen när jag ligger och nattar flickorna i vår säng stängs fönstren automatiskt med de invändiga solskydden och det är en så fin avslutning på dagen"
Marie Bidstrup
Kongens Lyngby

Vad planerar du för projekt?

Ska du renovera barnrummet?
Ingen har väl någonsin tackat nej till ett vackrare och modernare hem. Men hur börjar man? Hur mycket kostar det? Vem ska du anlita? Vilka fördelar finns det? Det är många frågor som surrar i skallen när det gäller renoveringar. Och det råkar vara så att vi sitter inne med alla svaren.
Ska du fräscha upp barnrummet?
In- och utvändiga solskydd, VELUX ACTIVE och mycket mer. Även om vi uppskattar solen vill vi ibland kunna kontrollera ljus och värme i våra hem. Med takfönster får du bättre kontroll över mängden naturligt dagsljus och frisk luft som kommer in i bostaden. Du kan också använda solskydd och VELUX ACTIVE för att helt få bestämma när och var du vill ha dagsljus i ditt liv.
Ska du byta ett takfönster i barnrummet?
Det är enklare än du tror att byta ut dina gamla takfönster från VELUX. De senaste 10–20 åren har designen och tekniken bakom våra takfönster gjort betydande framsteg, ja vi vill nästan kalla det en fönsterrevolution. Ta hjälp av oss för att byta ut dina gamla eller skadade takfönster mot en snygg, energieffektiv och mer hållbar lösning.
Ska du renovera en vind till tonårsrum?
Ju mer plats du har i ditt hem, desto mer är det värt. Så enkelt är det. Genom att skapa användbart utrymme på vinden, antingen till förvaring eller boyta, kan du verkligen höja värdet på ditt hem. Om du dessutom (bokstavligen) vidgar vyerna med takfönster, kan vi lova att du har ett vinnande recept!
Ska du bygga nytt?
Tänk dig ditt drömhem, byggt precis som du vill ha det, från belysning till dörrar, väggar, kranar, golv och fönster. I ett nybyggt hus kan du få fullständig kontroll över alla delar av fastigheten. Du kan se till att huset fylls med frisk luft och naturligt dagsljus och skapa en sund inomhusmiljö i ditt moderna hem, så att hela familjen trivs.
Ska du bygga ut?
Du behöver mer plats, men vill inte flytta. Då kan en tillbyggnad vara lösningen på alla dina trångboddhetsproblem. Behöver du hjälp med att välja vilken slags tillbyggnad som passar just dig? Eller vill du hitta någon som kan hjälpa dig att komma igång med ritningarna till dina drömmars tillbyggnad? Hör av dig, vi hjälper gärna till.
Ska du lägga nytt tak?
För att ditt hem ska må bra behöver du också se till att ditt tak är i gott skick. Det betyder att det inte bara ska vara funktionellt, utan också se bra ut! Vilka tecken finns det då som visar att taket behöver fixas till eller renoveras? Och om du ändå ska genomföra en takrenovering ska du kanske också passa på att släppa in mer dagsljus i hemmet?

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Anlita rätt yrkesmän för jobbet

Renoverar du ditt kök? Renoverar du din vind? Eller bygger du ett nytt hus? Oavsett vad för projekt du planerar kan vi hjälpa dig att komma igång.