Kök

Föreställ dig hur du njuter av naturligt dagsljus som strömmar in genom fönstren på morgonen. Solen dränker köket i mjukt ljus när du brygger ditt morgonkaffe och lagar frukost. Insup atmosfären när du läser tidningen och få en uppiggande start på dagen.

Broschyrer

Det är dags för en köksuppgradering!

Just precis! Köket är ett av de viktigaste rummen i ditt hem. Och vid det här laget har det förmodligen stått till tjänst vid en hel del familjemåltider, sammankomster och stök. Så varför inte ge det ett välförtjänt designlyft?

Bläddra nedåt och utforska hur du kan integrera dagsljus och frisk luft i din köksdesign.
Några av våra bästa minnen har skapats i köket. Köket är ett av de viktigaste rummen i huset för dig och din familj. Här stökas med barnen vid bullbak och här samlas vänner och familj under högtider. Köket förtjänar därför det allra bästa, för allt från apparater till belysning (just det, belysning!).

Förvandla ditt kök

FöreEfter

Upplev våra produkter

3i1 takfönster

Släpp in mer ljus och luft i köket med VELUX 3i1 takfönster. Den unika designen låter arbetsbänken bada i dagsljus under matlagningen.

Takfönsterkupol med planglas

Den vackra designen hos vår nya generation takfönsterkupoler för platta tak för in dagsljusets magi i köket. Den nya designen med tunn karm släpper in maximalt med dagsljus.

Jalusi

Det värmereducerande utvändiga solskyddet håller köket svalt på sommaren och dämpar ljudet av regn och hagel mot fönstret.

VELUX App Control

Med VELUX App Control har du alltid komfort inom nära räckhåll. Tryck bara på din smartphone för att släppa in frisk luft eller dra ner solskydden för att stänga ute solen.

Sovrum
Renovering
Renovering av villalägenhet gav frisk luft och massor av dagsljusLäs berättelsen
Open roof window in the kitchen
View to a kitchen through the door way from living room.
”Vi har fått extremt mycket ljus och luft. Om man kommer hem från jobbet och fönstren har varit stängda är hemmet genomvädrat under loppet av 2 till 3 minuter.”
Woman sitting by the table in the kitchen
Christine
Frederiksberg

Vad planerar du för projekt?

Ska du renovera köket?

Ingen har väl någonsin tackat nej till ett vackrare och modernare hem. Men hur börjar man? Hur mycket kostar det? Vem ska du anlita? Vilka fördelar finns det? Det är många frågor som surrar i skallen när det gäller renoveringar. Och det råkar vara så att vi sitter inne med alla svaren.

Ska du fräscha upp köket?

In- och utvändiga solskydd, VELUX ACTIVE och mycket mer. Även om vi uppskattar solen vill vi ibland kunna kontrollera ljus och värme i våra hem. Med takfönster får du bättre kontroll över mängden naturligt dagsljus och frisk luft som kommer in i bostaden. Du kan också använda solskydd och VELUX ACTIVE för att helt få bestämma när och var du vill ha dagsljus i ditt liv.

Ska du byta ett takfönster i hallen?

Det är enklare än du tror att byta ut dina gamla takfönster från VELUX. De senaste 10–20 åren har designen och tekniken bakom våra takfönster gjort betydande framsteg, ja vi vill nästan kalla det en fönsterrevolution. Ta hjälp av oss för att byta ut dina gamla eller skadade takfönster mot en snygg, energieffektiv och mer hållbar lösning.

Ska du renovera en vind?

Ju mer plats du har i ditt hem, desto mer är det värt. Så enkelt är det. Genom att skapa användbart utrymme på vinden, antingen till förvaring eller boyta, kan du verkligen höja värdet på ditt hem. Om du dessutom (bokstavligen) vidgar vyerna med takfönster, kan vi lova att du har ett vinnande recept!

Ska du bygga nytt?

Tänk dig ditt drömhem, byggt precis som du vill ha det, från belysning till dörrar, väggar, kranar, golv och fönster. I ett nybyggt hus kan du få fullständig kontroll över alla delar av fastigheten. Du kan se till att huset fylls med frisk luft och naturligt dagsljus och skapa en sund inomhusmiljö i ditt moderna hem, så att hela familjen trivs.

Ska du bygga ut?

Du behöver mer plats, men vill inte flytta. Då kan en tillbyggnad vara lösningen på alla dina trångboddhetsproblem. Behöver du hjälp med att välja vilken slags tillbyggnad som passar just dig? Eller vill du hitta någon som kan hjälpa dig att komma igång med ritningarna till dina drömmars tillbyggnad? Hör av dig, vi hjälper gärna till.

Ska du lägga nytt tak?

För att ditt hem ska må bra behöver du också se till att ditt tak är i gott skick. Det betyder att det inte bara ska vara funktionellt, utan också se bra ut! Vilka tecken finns det då som visar att taket behöver fixas till eller renoveras? Och om du ändå ska genomföra en takrenovering ska du kanske också passa på att släppa in mer dagsljus i hemmet?

Woman with long blonde hair and a big smile sitting in a wooden chair and waving to the camera

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Anlita rätt yrkesmän för jobbet

Renoverar du ditt kök? Renoverar du din vind? Eller bygger du ett nytt hus? Oavsett vad för projekt du planerar kan vi hjälpa dig att komma igång.