Hemmakontor

Dagsljus och frisk luft kan höja humöret hos dem som arbetar hemifrån. Naturligt ljus förbättrar produktiviteten och hälsan och gör hemmakontoret mer trivsamt och bekvämt.

Broschyrer

När kontoret gör entré i ditt hem

Att öka mängden dagsljus och frisk luft i våra hem har en enorm inverkan på vårt välbefinnande. För dem som arbetar hemifrån underlättar det inlärning och koncentration.

Bläddra nedåt och utforska hur du kan skapa en produktiv arbetsmiljö hemma.
Oavsett om du har arbetat hemifrån ett tag eller om det är något nytt för dig kan du förbättra fokus och produktivitet genom att få in mer naturligt ljus och frisk luft i ditt hemmakontor. VELUX takfönster är det bästa sättet att få in mer dagsljus i ditt hemmakontor.

Förvandla ditt hemmakontor

FöreEfter

Upplev våra produkter

2i1 takfönster
Fördubbla dagsljuset och använd det för att förvandla ditt hemmakontor. Med vårt nya 2i1 takfönster med tunna profiler får du mer dagsljus, fantastisk utsikt och härlig rymd i hemmet.
Takfönsterkupol med välvt glas
Upplev dagsljusets magi och förvandla hemmakontoret med vår nya generation takfönsterkupoler för platta tak. Den nya designen med tunn karm släpper in maximalt med dagsljus.
Plisségardiner
Plisségardinen erbjuder flexibel ljusdämpning och badar rummet i ett mjukt, behagligt ljus, samtidigt som du undviker solbländning på datorskärmen. Designad för att passa perfekt till våra takfönster och vara enkel att installera.
Värmereducerande utvändiga solskydd
Utvändiga solskydd förhindrar överhettning och bibehåller en sval och behaglig temperatur i hemmakontoret, samtidigt som dagsljuset släpps in och du behåller utsikten.
Kök
Renovering
Få ett flexibelt kök/allrum med ljus, luft och positiv energiLäs berättelsen
”Vi har en oas här, där jag känner mig hemma, och samtidigt får jag lugnet som krävs för att vara produktiv och klara av de uppgifter som det annars inte är så mycket ro till på ett vanligt kontor”
Marcus
Kastrup

Vad planerar du för projekt?

Ska du renovera hemmakontoret?
Ingen har väl någonsin tackat nej till ett vackrare och modernare hem. Men hur börjar man? Hur mycket kostar det? Vem ska du anlita? Vilka fördelar finns det? Det är många frågor som surrar i skallen när det gäller renoveringar. Och det råkar vara så att vi sitter inne med alla svaren.
Ska du fräscha upp hemmakontoret?
In- och utvändiga solskydd, VELUX ACTIVE och mycket mer. Även om vi uppskattar solen vill vi ibland kunna kontrollera ljus och värme i våra hem. Med takfönster får du bättre kontroll över mängden naturligt dagsljus och frisk luft som kommer in i bostaden. Du kan också använda solskydd och VELUX ACTIVE för att helt få bestämma när och var du vill ha dagsljus i ditt liv.
Ska du byta ett takfönster i hemmakontoret?
Det är enklare än du tror att byta ut dina gamla takfönster från VELUX. De senaste 10–20 åren har designen och tekniken bakom våra takfönster gjort betydande framsteg, ja vi vill nästan kalla det en fönsterrevolution. Ta hjälp av oss för att byta ut dina gamla eller skadade takfönster mot en snygg, energieffektiv och mer hållbar lösning.
Ska du renovera en vind till hemmakontor?
Ju mer plats du har i ditt hem, desto mer är det värt. Så enkelt är det. Genom att skapa användbart utrymme på vinden, antingen till förvaring eller boyta, kan du verkligen höja värdet på ditt hem. Om du dessutom (bokstavligen) vidgar vyerna med takfönster, kan vi lova att du har ett vinnande recept!
Ska du bygga nytt?
Tänk dig ditt drömhem, byggt precis som du vill ha det, från belysning till dörrar, väggar, kranar, golv och fönster. I ett nybyggt hus kan du få fullständig kontroll över alla delar av fastigheten. Du kan se till att huset fylls med frisk luft och naturligt dagsljus och skapa en sund inomhusmiljö i ditt moderna hem, så att hela familjen trivs.
Ska du bygga ut?
Du behöver mer plats, men vill inte flytta. Då kan en tillbyggnad vara lösningen på alla dina trångboddhetsproblem. Behöver du hjälp med att välja vilken slags tillbyggnad som passar just dig? Eller vill du hitta någon som kan hjälpa dig att komma igång med ritningarna till dina drömmars tillbyggnad? Hör av dig, vi hjälper gärna till.
Ska du lägga nytt tak?
För att ditt hem ska må bra behöver du också se till att ditt tak är i gott skick. Det betyder att det inte bara ska vara funktionellt, utan också se bra ut! Vilka tecken finns det då som visar att taket behöver fixas till eller renoveras? Och om du ändå ska genomföra en takrenovering ska du kanske också passa på att släppa in mer dagsljus i hemmet?