Hall

Låt inte hallar och trappor vara höljda i mörker. Naturligt ljus lyser upp tavelväggar och får till och med trånga trappor och gångar att verka större och ljusare. Genom att placera ett takfönster ovanför en trappa kan du lätt skapa drag och fylla ditt hem med frisk luft.

Broschyrer

Naturligt ljus i de minsta utrymmena

Inomhusutrymmen som entréer och hallar kan kännas mörka och ogästvänliga på grund av den begränsade tillgången till naturligt ljus. Med takfönster kan du få in tillräckligt med dagsljus för att förvandla ett litet hörn av ditt hem till något utöver det vanliga.

Bläddra nedåt och lär dig hur du får ut mesta möjliga av de minsta utrymmena i ditt hem.
Alla rum förtjänar att fyllas med starkt naturligt ljus! Det finns utrymmen i varje hus som är en aning svårare att lysa upp än andra, särskilt med naturlig belysning. Det är förhållandevis okomplicerat att lägga till takfönster i planerna för köket, vardagsrummet och sovrummen. Men andra utrymmen som trappan, tvättstugan och hallen är för små och avgränsade för att man ska kunna få in dagsljus där. Eller är de verkligen det?

Förvandla din hall

FöreEfter

Upplev våra produkter

Singelmonterat takfönster
Ett singelmonterat takfönster passar perfekt när du vill släppa in dagsljus och frisk luft i trappan.
VELUX App Control
Med VELUX App Control har du alltid komfort inom nära räckhåll. Tryck bara på din smartphone för att släppa in frisk luft eller dra ner solskydden för att stänga ute solen.
Plisségardiner
Plisségardinen erbjuder flexibel ljusdämpning och badar rummet i ett mjukt, behagligt ljus samtidigt som det ger insynsskydd. Designad för att passa perfekt till VELUX takfönster med en enkel installation.
Markiser
VELUX markis förhindrar överhettning och bibehåller en sval och behaglig temperatur i rummet.
Vardagsrum
Renovering
Vindsrenovering på Nørrebro gav balkongstämning året omLäs berättelsen
"Känslan av att vara utomhus, den får vi med de här fönstren. Jag känner mig väldigt privilegierad, eftersom vi kan få det. Jag gillar verkligen utsikten. Jag gillar verkligen Köpenhamn. Och nu kan vi stiga upp till Köpenhamn varje morgon och bara svepas med”

Vad planerar du för projekt?

Ska du renovera?
Ingen har väl någonsin tackat nej till ett vackrare och modernare hem. Men hur börjar man? Hur mycket kostar det? Vem ska du anlita? Vilka fördelar finns det? Det är många frågor som surrar i skallen när det gäller renoveringar. Och det råkar vara så att vi sitter inne med alla svaren.
Ska du fräscha upp hemmakontoret?
In- och utvändiga solskydd, VELUX ACTIVE och mycket mer. Även om vi uppskattar solen vill vi ibland kunna kontrollera ljus och värme i våra hem. Med takfönster får du bättre kontroll över mängden naturligt dagsljus och frisk luft som kommer in i bostaden. Du kan också använda solskydd och VELUX ACTIVE för att helt få bestämma när och var du vill ha dagsljus i ditt liv.
Ska du byta ett takfönster i hallen?
Det är enklare än du tror att byta ut dina gamla takfönster från VELUX. De senaste 10–20 åren har designen och tekniken bakom våra takfönster gjort betydande framsteg, ja vi vill nästan kalla det en fönsterrevolution. Ta hjälp av oss för att byta ut dina gamla eller skadade takfönster mot en snygg, energieffektiv och mer hållbar lösning.
Ska du renovera en vind?
Ju mer plats du har i ditt hem, desto mer är det värt. Så enkelt är det. Genom att skapa användbart utrymme på vinden, antingen till förvaring eller boyta, kan du verkligen höja värdet på ditt hem. Om du dessutom (bokstavligen) vidgar vyerna med takfönster, kan vi lova att du har ett vinnande recept!
Ska du bygga nytt?
Tänk dig ditt drömhem, byggt precis som du vill ha det, från belysning till dörrar, väggar, kranar, golv och fönster. I ett nybyggt hus kan du få fullständig kontroll över alla delar av fastigheten. Du kan se till att huset fylls med frisk luft och naturligt dagsljus och skapa en sund inomhusmiljö i ditt moderna hem, så att hela familjen trivs.
Ska du bygga ut?
Du behöver mer plats, men vill inte flytta. Då kan en tillbyggnad vara lösningen på alla dina trångboddhetsproblem. Behöver du hjälp med att välja vilken slags tillbyggnad som passar just dig? Eller vill du hitta någon som kan hjälpa dig att komma igång med ritningarna till dina drömmars tillbyggnad? Hör av dig, vi hjälper gärna till.
Ska du lägga nytt tak?
För att ditt hem ska må bra behöver du också se till att ditt tak är i gott skick. Det betyder att det inte bara ska vara funktionellt, utan också se bra ut! Vilka tecken finns det då som visar att taket behöver fixas till eller renoveras? Och om du ändå ska genomföra en takrenovering ska du kanske också passa på att släppa in mer dagsljus i hemmet?

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Anlita rätt yrkesmän för jobbet

Renoverar du ditt kök? Renoverar du din vind? Eller bygger du ett nytt hus? Oavsett vad för projekt du planerar kan vi hjälpa dig att komma igång.