Vardagsrum

Vardagsrummet är ett mångsidigt utrymme för hela familjen – en viktig plats för filmmaraton, spelkvällar och meningsfulla samtal. Ge liv åt utrymmet genom att få in dagsljus och frisk luft uppifrån och skapa en bekväm och avslappnad atmosfär. Med takfönster kan starkt, uttrycksfullt ljus ge ditt vardagsrum färg och energi.

Broschyrer

Rummet vi vistas i till vardags

Dagsljuset skiftar ständigt. Det naturliga ljuset som flödar in i ditt rum ändrar position under dagen. Genom att fånga ljuset genom taket kan du få ut mesta möjliga av varje minut av det naturliga ljuset som dagen erbjuder!

Bläddra nedåt och lär dig hur du får ut det mesta av ditt vardagsrum.
Vi tillbringar större delen av våra liv inomhus, och en stor del av den tiden tillbringas i det centrala rummet i våra hem: vardagsrummet. Med VELUX takfönster kan du fortsatt vara i kontakt med utomhusmiljön och ta in ljus och luft i vardagsrummet.

Förvandla ditt vardagsrum

FöreEfter

Upplev våra produkter

3i1 takfönster
Släpp in mer ljus i vardagsrummet med VELUX 3i1 takfönster. 3i1 takfönstret har en unik design som låter hemmet bada i dagsljus och öppnar upp en fantastisk panoramautsikt.
Bright and cozy living room area with roof windows.
Kvartett
Installera fyra takfönster för att skapa ett naturligt blickfång i hemmet och tillföra en känsla av ljus, rymd och öppenhet. Ger himmelsvid utsikt över omgivningarna.
Duogardin
Duogardinen passar perfekt i vardagsrummet. Den genomskinliga plisségardinen dämpar ljuset och ger insynsskydd. På kvällen gör mörkläggningsgardinen att hela rummet känns varmt och ombonat.
Markiser
VELUX markis förhindrar överhettning och bibehåller en sval och behaglig temperatur i rummet.
Vardagsrum
Platta tak
Nytt liv i 60-talshus efter renovering med VELUX takfönsterkupolerLäs berättelsen
”Jag blev överraskad över hur mycket ljusinsläpp det ger. Det är något som jag tänker på varje gång jag kommer in i vardagsrummet."
Marie Bidstrup
Kongens Lyngby

Vad planerar du för projekt?

Ska du renovera vardagsrummet?
Ingen har väl någonsin tackat nej till ett vackrare och modernare hem. Men hur börjar man? Hur mycket kostar det? Vem ska du anlita? Vilka fördelar finns det? Det är många frågor som surrar i skallen när det gäller renoveringar. Och det råkar vara så att vi sitter inne med alla svaren.
Ska du fräscha upp hemmakontoret?
In- och utvändiga solskydd, VELUX ACTIVE och mycket mer. Även om vi uppskattar solen vill vi ibland kunna kontrollera ljus och värme i våra hem. Med takfönster får du bättre kontroll över mängden naturligt dagsljus och frisk luft som kommer in i bostaden. Du kan också använda solskydd och VELUX ACTIVE för att helt få bestämma när och var du vill ha dagsljus i ditt liv.
Ska du byta ett takfönster i vardagsrummet?
Det är enklare än du tror att byta ut dina gamla takfönster från VELUX. De senaste 10–20 åren har designen och tekniken bakom våra takfönster gjort betydande framsteg, ja vi vill nästan kalla det en fönsterrevolution. Ta hjälp av oss för att byta ut dina gamla eller skadade takfönster mot en snygg, energieffektiv och mer hållbar lösning.
Ska du renovera en vind?
Ju mer plats du har i ditt hem, desto mer är det värt. Så enkelt är det. Genom att skapa användbart utrymme på vinden, antingen till förvaring eller boyta, kan du verkligen höja värdet på ditt hem. Om du dessutom (bokstavligen) vidgar vyerna med takfönster, kan vi lova att du har ett vinnande recept!
Ska du bygga nytt?
Tänk dig ditt drömhem, byggt precis som du vill ha det, från belysning till dörrar, väggar, kranar, golv och fönster. I ett nybyggt hus kan du få fullständig kontroll över alla delar av fastigheten. Du kan se till att huset fylls med frisk luft och naturligt dagsljus och skapa en sund inomhusmiljö i ditt moderna hem, så att hela familjen trivs.
Ska du bygga ut?
Du behöver mer plats, men vill inte flytta. Då kan en tillbyggnad vara lösningen på alla dina trångboddhetsproblem. Behöver du hjälp med att välja vilken slags tillbyggnad som passar just dig? Eller vill du hitta någon som kan hjälpa dig att komma igång med ritningarna till dina drömmars tillbyggnad? Hör av dig, vi hjälper gärna till.
Ska du lägga nytt tak?
För att ditt hem ska må bra behöver du också se till att ditt tak är i gott skick. Det betyder att det inte bara ska vara funktionellt, utan också se bra ut! Vilka tecken finns det då som visar att taket behöver fixas till eller renoveras? Och om du ändå ska genomföra en takrenovering ska du kanske också passa på att släppa in mer dagsljus i hemmet?

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Anlita rätt yrkesmän för jobbet

Renoverar du ditt kök? Renoverar du din vind? Eller bygger du ett nytt hus? Oavsett vad för projekt du planerar kan vi hjälpa dig att komma igång.