Förvandla ett rum

Takfönster gör att hemmet blir både färgstarkare och mer levande. Ser du skillnaden?

Lägg till takfönster

Lägg till takfönster

Fyra goda skäl att byta dina takfönster

Bättre inomhusmiljö

Bor du nära en trafikerad väg eller har du nyfikna grannar? Oavsett om det är klimatet eller närmiljön som är utmaningen finns det en VELUX takfönsterlösning som passar just dig. Med våra specialglas kan du anpassa ditt takfönster och göra det bästa av din inomhusmiljö. Få bättre ventilation och välj från ett brett utbud av olika solskydd för att få en fin touch på ditt nya takfönster.

Enkelt

Orolig för att det ska vara besvärligt att byta ditt VELUX takfönster? Det är mycket enklare än du tror. Våra VELUX certifierade montörer är utbildade i att byta takfönster. I bästa fall kan ett gammalt takfönster bytas ut mot ett nytt på bara fyra timmar!

Energieffektivt

Alla VELUX takfönster är byggda för att hålla, men våra produkter förbättras hela tiden. Nya VELUX takfönster är tillverkade med toppmodern isoleringsteknik som verkligen gör skillnad. Om du har rum som inte renoverats på länge, och som inte används på vintern är det dags att ta tillbaka det utrymmet. Att byta takfönster kan göra att värmen hålls inne och kylan ute.

Mer komfort

Har du ett takfönster som är svårt att nå? Då bör du fundera på att byta det mot ett VELUX INTEGRA® takfönster. VELUX INTEGRA® takfönster drivs med Solar (solcell), eller el (230V), och ger dig optimal komfort och kontroll, ett knapptryck bort. Och när du ändå är igång, varför inte fundera på att prova en ny finish på ditt takfönster? Välj Everfinish för en underhållsfri yta eller klarlackat furu för en varm träkänsla eller prova en vit ytfinish som reflekterar mer ljus in i rummet.

Fyra goda skäl att byta dina takfönster

Det är enkelt att byta takfönster!

VELUX takfönster har den allra senaste tekniken, men karmstorlekarna är samma som förut. Det innebär att du snabbt och enkelt kan byta dina gamla takfönster mot nya. Dessutom är det billigare än du tror!

Prata med en VELUX certifierad montör

Se till att du fattar det bästa beslutet och få vägledning från en VELUX certifierad montör om produktval, kostnader och installation.
Offerterna är inte bindande.


på VELUX takfönster, intäckningsplåtar och isolerrutor
på VELUX gardiner, markiser samt elektriska tillbehör