Kom igång

Installera din VELUX Touch med några enkla steg.

Installation och inställning

För att ställa in din nya VELUX Touch för att styra dina befintliga VELUX produkter måste du följa en enkel process.
För varje steg nedan kan detaljerade instruktioner visas om du trycker på pilen till höger.
Slå på din VELUX Touch (ta bort den röda batterifliken)
Välj region för att ställa in driftsfrekvensen (Europa eller Nordamerika)
Välj din befintliga kontrolltyp att kopiera produkter från (en QR-kod länkar till detaljerade instruktioner beroende på din valda kontrolltyp)
Kopiera/lägg till produkter till din VELUX Touch och verifiera att alla produkter har kopierats
Börja använda din VELUX Touch (eller lägg till fler produkter) från andra kontroller
Du har nu slutfört installationen och kan börja använda din kontrollenhet.

Översikt symboler

Om du är osäker på innebörden av symbolerna som används på din nya VELUX Touch, förklaras alla symboler här