VELUX Cash-back kampanj 2019
Regler och villkor
Kampanjen är avslutad

1. Erbjudande

Köp 3 takfönster och betala för 2. Köp 2 takfönster och du får 50% rabatt på det andra takfönstret. Alla rabatter gäller för det billigaste takfönstret. Köpet måste utföras mellan den 14/8 till den 31/10 2019 och registreringen av köpet kan göras fram till den 30/11 2019.

Kampanjen riktar sig endast mot privatpersoner. 

I kampanjen VELUX Cash-back 2019 ingår alla VELUX takfönster (VELUX standard takfönster från VELUX prislista 2019). 

VELUX takfönsterkupoler eller ljustunnlar, solskydd, uppgraderingspaket eller tillbehör ingår inte i kampanjerbjudandet. Kampanjen omfattar inte specialbeställningar (storlekar eller kulörer).

2. Hur utnyttjar man erbjudandet

  1. Köp 2 eller fler takfönster under perioden 14/8-31/10 2019. 

2. Registrera köpet på velux.se/cashback innan den 30/11 2019. Bifoga originalkvitto. Rabatten utbetalas direkt från VELUX Svenska AB till dig som slutkonsument, mot uppvisande av inköpskvitto/faktura från återförsäljaren, som måste vara daterat 14 augusti - 31 oktober 2019.Om du inte har möjlighet att skicka in en bild på kvittot/fakturan på detta sätt kan du antingen ange VELUX ordernummer (detta nummer får du av din återförsäljare), eller skicka in originalet med vanlig post till oss. Glöm i så fall inte att bifoga namn, adress, telefon och bankuppgifter (bank, IBAN- och BIC/Swiftnummer)!

3. Fyll i korrekta uppgifter i formuläret (namn, telefonummer, epost, IBAN / BIC). VELUX integritetspolicy.

4.  En bekräftelse skickas till din mail inom 24 timmar. Om något behöver kompletteras så får du information om detta inom 3 arbetsdagar.

5. Utbetalningen (cash-backen) sker tidigast 3 månader efter registrerat köp.

3. Regler och villkor 

För att ta del av kampanjen bör följande villkor uppfyllas:

  • För att få rabatten ska du köpa dina takfönster under perioden 14/8 till 31/10 2019 och registrera köpet på velux.se/cashback senast den 30/11 2019.
  • Du ska utföra köpet som en privatperson och ej företag eller föreningar. Fysiska personer som är bosatt i Sverige.
  • Originalkvitto/fakturan och begäran om utbetalning av rabatten måste vara VELUX Svenska AB tillhanda senast den 30 november 2019. Vi godkänner endast registreringar gjorda via cash-back formuläret eller via post samt att inköpet ska ha skett i Sverige.
  • Porto, internetanslutning eller utskrift av kvitto är kostnader som inte ingår i erbjudandet.
  • Erbjudandet gäller ej för specialbeställningar (storlekar och kulörer).
  • Rabatten baseras på de rekommenderade priserna som anges i VELUX prislista 2019.

Kunden ansvarar själv att ansökan har nått VELUX Svenska AB. Ett bekräftelsemail skickas efter att registreringen är fullbordad, om du ej får en bekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta oss.

Informationen som samlas in under cas-back kampanjen lagras i en fil datoriserad av VELUX Svenska AB för att behandla din begäran om återbetalning. De bevaras i 3 år. I enlighet med lagen "GDPR" kan du utöva din rätt till tillgång till uppgifter om dig och få dem rättade genom att kontakta: marknad@velux.se.