VELUX APP jämfört med VELUX ACTIVE with Netatmo

En ny Smarta Hem-aktör

En ny aktör har kommit ut på marknaden och som ägare till VELUX INTEGRA® produkter kan du nu välja mellan två Smarta Hem-lösningar för dina INTEGRA®-produkter.

I maj 2021 lanserade vi nya VELUX APP (KIG 300 EU). Detta är en lösning för Smarta Hem-användare som vill ha fördelarna av VELUX ACTIVE men som ännu inte är riktigt redo för klimatstyrning. I den här artikeln beskriver vi skillnaderna mellan de två produkterna.

Hur fungerar den?

VELUX ACTIVE följer moderna tekniktrender genom att förse användarna med sensorbaserade data om deras inomhusmiljö som de aldrig har kunnat få fram tidigare. VELUX ACTIVE använder data för att styra VELUX produkter automatiskt och skapar därmed bästa möjliga inomhusmiljö.

VELUX APP har däremot inte några sensorer och detta är den största skillnaden mellan de två lösningarna. VELUX APP är en bra utgångspunkt för alla som vill börja med Smarta Hem, men som ännu inte känner sig redo för sensorbaserade automatiseringar.

Två lösningar i en plattform

Användare av VELUX APP kan alltid lägga till sensorer till sin lösning och på så vis uppgradera till VELUX ACTIVE, eftersom båda lösningar är byggda på plattformen VELUX ACTIVE with NETATMO.

När du som användare av VELUX APP söker support i vår FAQ, så kan du hitta svaren bland samma frågor som användarna av VELUX ACTIVE. Supportfrågor gällande sensorer kommer dock inte att vara relevanta för dig.

Funktioner

VELUX App Control

VELUX ACTIVE with NETATMO

Styrning med smartphone

Gruppstyrningsfunktion

Schema och automatiseringar

Röststyrning

Hey Google, Apple HomeKit

Hey Google, Apple HomeKit

Kompatibilitet

Hey Google, Apple HomeKit och Somfy-solskyddsprodukter

Hey Google, Apple HomeKit och Somfy-solskyddsprodukter

Automatiskt värmeskydd

Vädringstimer

Inomhussensor

Sensorbaserad vädring

Data från smarta sensorer

Väderdata i realtid

Väderövervakning