Takbalkong CABRIO®

VELUX CABRIO® är takfönstret som inte bara släpper in dagsljus och ger bättre ventilation – i utfällt skick är det också en attraktiv och användbar balkong. Kort sagt: VELUX CABRIO® ger dig en plats i solen.

Öppna det övre fönstret och för sedan det nedre fönstret utåt. Sidoräcken fälls automatiskt upp och skapar en säker balkong, på ett ögonblick.

Med VELUX CABRIO® är det inte svårare att skaffa en balkong till huset än att montera ett vanligt takfönster. Takbalkongen ger en fantastisk utsikt och en enastående kontakt med den omgivande miljön – när man själv vill.

Mer om VELUX CABRIO®

Takfönster eller takbalkong , valet är ditt. Den övre halvan öppnas steglöst som ett vanligt takfönster, upp till 45°. Vill du ha balkongen öppnar du, fäller ut – och så är den klar.

Det övre fönstret är utrustat med ventilationsklaff och kan vändas helt runt för att putsas. VELUX solskydd kan enkelt monteras i fönsterbågens beslag.

Sett inifrån tillför CABRIO® rummet mer ljus och en magnifik utsikt, från golv till tak. Exteriört är framtoningen diskret – när fönstret är stängt ser betraktaren endast två takfönster, monterade i höjdled.