Utbildning hos VELUX

Anmäl dig till våra populära kurser och bli ett VELUX-proffs! Välj mellan följande kurser och datum (antalet platser är begränsade):


Grundkurs

Kursen inriktar sig framförallt till hantverkare men passar alla som arbetar med VELUX-produkter. Den innehåller praktiskt montage av VELUX takfönster samt en gedigen teoretisk presentation av produktsortimentet.

Kurstid:. 09.00 till 15.00 (frukost och lunch ingår).

Välj mellan datumen nedan.

 

Dagsljuskurs

Kursen vänder sig först och främst till de som gått vår Grundkurs och vill ha mer kunskap kring hela vårt produktprogram. Den här kursen är teoretisk och det går bra att deltaga antingen fysiskt eller digitalt och vänder sig till dig som vill satsa mer på VELUX produkter.
Du får lära dig om ljusets betydelse, hur takfönstret ska placeras i rummet och vilken takfönstertyp som är optimal för kundens behov.

Kurstid: 13:00-16:00 (fika ingår)

Grundkurs 2021:

24 september Stockholm
20 oktober Helsingborg
29 oktober Stockholm
9 november
Helsingborg
19 november Stockholm
23 november Helsingborg
14 december Helsingborg
Dagsljuskurs 2021:

3 december Stockholm
10 december Helsingborg

Ytterligare information om kurserna

VELUX tar inte ut någon kursavgift utan står för utbildning, kursmaterial, handledare samt mat och dryck under dagen. Reskostnader och kostnader i samband med eventuell övernattning står ni själva för.

Anmälan är bindande.

Vid avanmälan ska denna göras till utbildning@velux.se senast 1 vecka innan kursdatum, annars debiteras en avgift på 500 kr.

Din kursanmälan bekräftas via e-post från VELUX.