Utbildning hos VELUX

OBSERVERA! I rådande situation kring Covid-19 ber vi dig kontakta oss för framtida utbildningsdatum. Kontakta oss här

Anmäl dig till vår populära monteringsutbildning och bli ett VELUX-proffs! Utbildningen har nu mer än fem år på nacken och är så populär att den ofta blir fullbokad. Välj mellan följande kurser och datum (antalet platser är begränsade):

Grundkurs

Kursen för hantverkare innehåller praktiskt montage av VELUX takfönster med isoleringsram, fönsterkrage, diff.spärr och smyginklädnad.

Välj mellan datumen längre ner på sidan.

Dagsljuskurs 1

Kursen vänder sig först och främst till de som gått vår grundkurs och vill ha mer kunskap kring hela vårt produktprogram. Den här kursen är mestadels teoretisk och vänder sig till dig som vill satsa mer på VELUX produkter.
Du får lära dig om ljusets betydelse, hur fönstret placeras i rummet och vilken fönstertyp som är optimal för kunden och dennes behov.

Våren 2020:

4 februari Helsingborg
18 februari Helsingborg
18 februari Stockholm
3 mars Helsingborg  FULLBOKAT
17 mars Helsingborg
26 mars Stockholm

Våren 2020: 

6 februari Stockholm 
28 februari Helsingborg
13 mars Helsingborg
27 mars Stockholm

Ytterligare information om kurserna:

Grundkurs 

Det är 1-dagskurser som startar klockan 9.00 med en teoretisk och en fysisk genomgång av VELUX sortiment (rundtur i Showroom). Kurserna varvar teori och praktik. Start kl. 09.00 till 15.00 (inklusive lunch).

Dagsljuskurs
Dagsljuskursen ger en grundlig genomgång av VELUX produktsortiment, inklusive elektriska tillbehör. Halvdag 13:00-16:00.

VELUX tar inte ut någon kursavgift utan står för utbildning, kursmaterial, handledare samt mat och dryck under dagen. Reskostnader och kostnader i samband med eventuell övernattning står ni själva för.

Anmälan är bindande.

Klicka här för att läsa mer om utbildningarna!

Vid avanmälan ska denna göras till info@velux.se senast 1 vecka innan kursdatum, annars debiteras en avgift på 500 kr.
Din kursanmälan bekräftas via e-post från VELUX.