VELUX TOUCH SUPPORT

Hur kan vi hjälpa till?

Ta reda på hur du lägger till produkter till din nya VELUX Touch och hur du kommer igång med att använda den.
Lägger till produkter

Kom igång

En steg-för-steg-guide om hur du installerar din nya VELUX Touch
Använda VELUX Touch

Använda VELUX Touch

Lär dig mer om funktioner och upptäck allt som VELUX Touch kan göra
Anpassa VELUX Touch

Anpassa VELUX Touch

Läs mer om de olika alternativen för att anpassa kontrollen efter dina behov

Åtgärda ett problem

Har du problem med att installera eller använda VELUX Touch? Vi finns här om du behöver hjälp.
VELUX Touch produktkompatibiltet

Produkt-kompatibilitet

Är du osäker på om dina takfönster eller tillbehör är kompatibla med VELUX Touch?
Få teknisk support

Få teknisk support

Vårt supportteam finns här för att svara på alla dina frågor om VELUX Touch.

Nedladdningscenter

Klicka på bilderna nedan för att ladda ned installationsguiden, deklaration om överensstämmelse, produktgaranti och symbolöversikt för VELUX Touch i PDF-format.
VELUX Touch installationsguide
Installations-instruktioner
VELUX Touch – Produktgaranti
Produktgaranti
Översikt symboler